Saturday, 26 March 2011

TIPS-TIPS PONTENG KULIAH.....

hari ni aku nk bagi tips kat member2 yg suka ponteng kuliah tpi dah out of order idea ponteng tu..hehehe
dah byk kali korang ponteng dgn mengatakan korg demamkan?? n setiap kali tu jgk la check suhu bdan jer xde ape2 kan? hehe...aku tau korg pnyer taktik...hehe
tips pertama: paling aib la....kata la korg cirit birit...huhu....
ke-2 : korg ckap la pening.....nk check presure darah...trun ke...naik ke...kalo naik ckap la korg stress...konfirm dpt MC sehari..hehe...
ke-3 : utk pmpuan aje* korg ckap la korg menstrual pain...kalo lelaki nk cba pon bleh..tpi konfirm doc bgi injection jarum besor pnyer...hehehe....
ke-4 : ni plg best....katakan korg shocked yg teramat sgt thap katak penyek....ckap la korg nmpak UFO mlm tdi....pastu reka la ape2 crita...*confirm n sah...korg akan di htr ke unit Psikiatri...dan kena admit dlm wad dlm smggu kot...hehe...
 ke-5: bgi yg mudah kena alergik...korg mkn la ape2 yg boleh buat korg alergik...agak2 kesan dh kluar korg bhnti la mkn...huhu...rsau plak nti korg pengsan ke..ape ke kan...tet...!! **ini sgt extreme...dinasihatkan anda wasiat kan dlu segala assignment anda pada roomate anda...hehe...

p/s : penulis x pernah cuba smua nih okay...cma nk buat uji kaji....mane tau bjye kan....so boleh la cba..hehe...SO SELAMAT PONTENG...n Semoga berjaya... :)

2 comments:

  1. bula kamu tidak mencuba ini bebeh....hehehehe.... =P

    ReplyDelete
  2. bebeh...tidak sya mncuba ini...hehehee

    ReplyDelete